Üzlet

Pampafű ( Cortaderia selloana ) fehér vagy rózsaszín

3500 Ft

Csomagban is rendelhető, kedvező áron.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Nagyon mutatós szoliternövény. Pázsit mellett, kerti tó mellett is oda vonzza a tekintetünket.

A növényeken több kalász képződik, mely akár egész évben díszít.  Levelei hosszú, ívesen elhajló, éles szélűek. Virága hatalmas (50-100 cm) rózsaszínűek vagy fehérek .Kifejlett növény magassága akár 160-280 cm -t is elérheti.

 

19-es cserépben: 3500.-Ft/db

Rendeléskor a megjegyzés rovatban, kérjük a kívánt színt feltüntetni.

 

További információk

Szín

Fehér, Rózsaszín

Napos, meleg fekvést tápdús, laza talajt igényel  Tövét óvni kell az erős fagytól,érdemes lombbal takarni . Télire ajánlatos a szárát összekötözni.

Ültetési távolság: 120cm. Valamint ügyeljünk arra , hogy növényünk terebélyessé növi ki magát, ezért mindenképpen tágas helyet hagyjunk részére.

Leginkább a laza, homokkal dúsított, tápanyagban gazdag közeget kedveli. Ezen kívül szereti a napfényt is, ugyanakkor vízigényes. Szóval olyan helyre ültessük, ahol kellően éri a Nap sugara, és kétnaponta öntözzük meg jó alaposan.

Az aktuális napi készletünkről kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken.
A növény elérhetősége a virágzása és a készlet függvényében változik.

Képek-eltérések:

A növények feltüntetett képei illusztrációk. Mivel minden növény más és más ezért előfordulhatnak minimális eltérések a képeken szereplő növények és az átvett növények között. (Pl.: színárnyalat, ágelrendezés, stb.)

Növények szállítása:

Minden megrendelt növényt egyesével, a lehető legkörültekintőbben, biztonságosan csomagolunk, azonban a szállítás során még ennek ellenére is bekövetkezhetnek apróbb sérülések, kismértékű levél- vagy virághullás.
Élő áruról lévén szó, kérjük kézbesítést követően a lehető leghamarabb bontsák azt ki.

Ápolás:

Abban az esetben, ha a megrendelt növény a szállítást követően nem megfelelően kerül gondozásra és ebből kifolyólag károsodik, elpusztul, felelősséget sajnos nem tudunk vállalni.

Vásárlástól való elállás élő növény vásárlása esetén:

Az általános 14 napos elállás lehetősége élő növényekre nem vonatkozik. Vásárlástól való elállásra, visszaküldésre nincs lehetőség. (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5c pontja)

 

Kérjük fentiek figyelembevételét növény rendelése során!

Cart
Your cart is currently empty.