ÁSZF

ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek

 

A jelen Webáruház és megrendelő közt létrejött vásárlási szándék jelzése (megrendelés).

 A szerződés nyelve: Magyar

 A Barackos Garden Webáruház, a Megrendelő megrendelésének megérkezését a Megrendelő felé elektronikus úton haladéktalanul visszaigazolja. A Megrendelés beérkezését követően legkésőbb 30 (harminc) napon belül köteles a megrendelés szerinti teljesítésre.
Amennyiben a Megrendelt áru nem áll rendelkezésére, úgy erről a Megrendelőt haladéktalanul tájékoztatja. A Megrendeléseket (szerződéseket) a Barackos Garden Webáruház,  elektronikus nyilvántartásában iktatja és archiválja, ezzel biztosítva a szerződés adataihoz való utólagos hozzáférés lehetőségét.

A vásárolt termékek házhoz-szállítása futárszolgálattal vagy postai úton történik, a szállítás díja a szállító aktuális díjaiból kalkulálható. A megrendelt termékek személyes átvételére is van lehetőség A Barackos Garden Webáruház telephelyén,amely csak átvételi pontként üzemel.( Közvetlen értékesítés nem lehetséges).

Megrendelőnek a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet alapján Elállási Joga van, ami azt jelenti, hogy a termék kézhezvételét követő 8 (nyolc) munkanapon belül Megrendelő elállhat vásárlási szándékától és Eladó köteles azonnali hatállyal, de legkésőbb 30 (harminc) napon belül a Vételárat visszafizetni! A 30 (harminc) nap attól a pillanattól értendő, amikor a  visszaküldött termék igazoltan megérkezik a telephelyünkre. A termék szállítási- és visszaszállítási költsége a Vevőt terheli.  

Jogi nyilatkozat

A SZOLGÁLTATÓ

Név: Kozanák Éva E.V.

Székhely:1224 Budapest, Barackos út 67

Levelezési cím:1224 Budapest, Barackos út 67

Üzlethelyiség címe: Nincs üzlethelyiség

Képviselő neve: Kozanák Éva

Nyilvántartási szám: 57016867

Adószám: 58670114-1-43

Számlavezető pénzintézet neve: Erste Bank Hungary Zrt.

Számla szám: 11600006-00000001-96805777

E-mail cím: kozanakeva@gmail.com

Telefonszám: +36708847808

Weboldal: https://barackosgarden.hu/

Ügyfélszolgálati e-mail cím:info@barackosgarden.hu

Ügyfélszolgálati telefonszám: +36708847808

Tárhely: www.nextserver.hu

 

Mint a jelen oldal Üzemeltetője tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A Webáruház, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a weboldal tulajdonosa jogosult!

A barackosgarden.hu fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. A barackosgarden.hu nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a az üzemeltető kifejezetten kizárja.

 

   
   
   
   
   
   
   
   
   

Adatvédelem

A Vásárlók adatait kizárólag saját számlázásunk és könyvelésünk dokumentálására használjuk fel. A vásárlói adatok a szállítás és kézbesítés idejére átadásra kerülnek a szállító cégeknek. A szállító cégek szerződésben nyilatkoznak az adatok bizalmas kezeléséről. Az adatok kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Adatait írásos vagy e-mailben történő kérésre bemutatjuk, módosítjuk vagy töröljük (kivételt képeznek azok a számla adatok – a számlák tőpéldányai –, melyeknek megőrzésére a számvitelről szóló jogszabály kötelez bennünket). Az adatbázisból való törlést bárki, bármikor kérheti, melyet azonnali hatállyal meg is teszünk.

Mindent tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a személyes adatok kezelése a jogszabályoknak megfelelően történjék. Amennyiben úgy érzi, hogy nem feleltünk meg ennek vagy bármilyen kérdése merülne fel ezzel kapcsolatban, akkor kérjük, hogy jelezze ,elérhetőségeinken.

Személyes adatai védelméhez fűződő jogai megsértése esetén további jogorvoslati lehetőségért – amennyiben az Adatkezelő az Ön jelzése ellenére sem szünteti meg jogsértő magatartását – a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat, alábbi elérhetőségein:

Hivatalos név:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH)

Telefonszám:

+3613911400

Email:

ugyfelszolgalat@naih.hu

Weboldal:

www.naih.hu

Cím: 1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11

Levelezési cím: 1363 Budapest, Pf. 9

 

Regisztráció, szerződéskötés.

Weboldalunk nyilvános tartalmát bárki – személyes adatai megadása nélkül – megtekintheti, az nem kötődik regisztrációhoz vagy bejelentkezéshez. Regisztráció csak megrendelés esetén szükséges.

 1.  Regisztráció webáruházunkba.
  A Felhasználó köteles a regisztráció során a rendszer által kért adatokat a valóságnak megfelelően megadni.

  2.    Webáruházunkban a termék megrendelése (fizetési és szállítási lehetőségek kiválasztása).

  3.    A megrendelés megérkezését elektronikus úton haladéktalanul, de legkésőbb 48 órán belül visszaigazolja. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a megérkezettnek, amikor az a Webáruházat visszaigazolja,hogy a Felhasználó számára hozzáférhetővé vált.

  4.    A megrendelést követően hét munkanapon belül (ettől eltérő esetben erről tájékoztatjuk) kiszállítjuk a megrendelt termékeket. Rendelését mind utánvéttel, mind előreutalással tudja rendezni! Személyes átvételei lehetőség is van.

 2.  A megrendelés és visszaigazolás nyelve: magyar.

  6.    A megrendeléssel és visszaigazolással létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, ezért ezeket nem kerülnek iktatásra és a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.

Rendelési, és személyes adatok megadásának hibáinak kijavítási lehetőségei

 1.  Az adatbeviteli hibáknak a szerződéses nyilatkozat elküldését megelőzően történő azonosításához és kijavításához biztosított eszközök:
  a „Kosár” tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető.

  2.    Ha mégis tévedésből mást rendelt, mint amit szeretett volna, és ezt utólag veszi észre, kérjük, jelezze bármelyik elérhetőségünkön. Elérhetőségeinkről a Kapcsolat menüpontban tájékozódhat! Fontos, hogy a rendelést követően ezt haladéktalanul tegye meg, mert akár 1 munkanapon belül is kézbesíthetjük a megrendelt termékeket és akkor a tévedés korrigálására már nincs lehetőség.

Garancia

Barackos Garden  minden esetben az adott termék gyártója által biztosított garanciát nyújtja. Ennek időtartama a termékek adatlapján található.

Szállítási feltételek

A Webáruházban a vásárló az alábbi szállítási módok közül választhat:

Személyes átvétel a telephelyen

Kiszállítás futárszolgálattal ( MPL )

 

Szállítmányozó cég: Magyar Posta ( MPL )

A Magyar posta Általános szerződési feltételei:  https://www.posta.hu/static/internet/download/PASZF_ASZF01_ASZF.pdf

Csomag nyomkövetés: https://www.posta.hu/nyomkovetes/nyitooldal

A barackos Garden a Magyar Postával kézbesített csomagokat , vagy előreutalással, vagy utánvételes fizetéssel küldi.

Előreutalással: 2290.-Ft

Utánvéttel: 2590.-Ft

Törékenyként postázott csomagoknál plusz felárat számolunk fel, a magyar postai felárak szerint.

A XXII.kerületben személyesen kiszállítunk: 1990.-Ft

Valamint személyes átvételre is van lehetőség a telephelyen. ( 1225 Budapest, Barackos út 67 ) telefonos egyeztetés szükséges. ( +3670/884-78-08  )

Reklamáció

A reklamációra telefonon és e-mailben van lehetőség.

Számlázás

Vásárlóink a regisztrációkor vagy a rendelés véglegesítésekor megadott e-mail címre érkező E-számát kapnak a Számlázz.hu rendszerén keresztül. Fontos ezért, hogy a megadott e-mail cím valódi legyen, ne tartalmazzon elütéseket. Ha az E-számla nem érkezett volna meg érdemes megnézni a levélszemét (spam) mappát és felvenni a kapcsolatot kollégáinkkal.
Személyes átvételi módot választó vásárlóinknak is a Számlázz.hu rendszerén keresztül számlázunk, és elküldjük a megadott e-mail címre. Külön kérés esetén nyomtatott formában is át tudjuk adni.


A Webáruház készletei eltérőek lehetnek

 Az itt megtalálható termékeket nem minden esetben tartjuk készleten. 

Tudnivalók növény rendelése esetén

Képek-eltérések:

A növények feltüntetett képei illusztrációk. Mivel minden növény más és más ezért előfordulhatnak minimális eltérések a képeken szereplő növények és az átvett növények között. (Pl.: színárnyalat, ágelrendezés, stb.)

Növények szállítása:

Minden megrendelt növényt egyesével, a lehető legkörültekintőbben, biztonságosan csomagolunk, azonban a szállítás során még ennek ellenére is bekövetkezhetnek apróbb sérülések, kismértékű levél- vagy virághullás.  
Élő áruról lévén szó, kérjük kézbesítést követően a lehető leghamarabb bontsák azt ki. 

Olyan virágokat, növényeket nem küldünk futárszolgálattal, amely éppen virágzó állapotában van. Virágzó (egynyári-évelő, stb) növényt csak személyes kiszállítással ( lásd: szállítási feltételek), vagy személyes átvétellel a telephelyen .

Igy tudjuk garantálni a növények sértetlenségét

A biztonságosan becsomagolható növényeket tartalmazó küldemények garantáltan kézbesítésre kerülnek .

Egyéb termékeket, kiegészítőket futárszolgálattal, kiszállítással, és személyes átvételi móddal is rendelhet.

Ápolás:

Abban az esetben, ha a megrendelt növény a szállítást követően nem megfelelően kerül gondozásra és ebből kifolyólag károsodik, elpusztul, felelősséget sajnos nem tudunk vállalni.

Vásárlástól való elállás élő növény vásárlása esetén:

Az általános 14 napos elállás lehetősége élő növényekre nem vonatkozik. Vásárlástól való elállásra, visszaküldésre nincs lehetőség. (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5c pontja)

Kérjük fentiek figyelembevételét növény rendelése során!

 

 

Cart
Your cart is currently empty.