Üzlet

Metélő petrezselyem

690 Ft

Kategória:

Leírás

A metélőpetrezselyem a gyökér petrezselyemmel ellentétben nem fejleszt látványos, mélyre hatoló gyökérzetet, hanem erőteljes, föld feletti lombozatot nevel. Leveleit és a levélszárat fűszerként alkalmazhatjuk. Jó hidegtűrő képességgel rendelkezik, így már az edzett palántákat korán kiültethetjük.

tápanyagban gazdag, jó vízgazdálkodású, laza szerkezetű talajt kedveli, de normál kerti talajon ahol más levélzöldség is jól fejlődik ez is megél. Kötött talajokra is telepíthető. Közepes fényigényű, árnyéktűrő növény, félárnyékba és gyenge árnyékba is szépen fejlődik.Közepes vízigényű növény, a hideget jól tűri.

Az aktuális napi készletünkről kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken.
A növény elérhetősége a virágzása és a készlet függvényében változik.

Képek-eltérések:

A növények feltüntetett képei illusztrációk. Mivel minden növény más és más ezért előfordulhatnak minimális eltérések a képeken szereplő növények és az átvett növények között. (Pl.: színárnyalat, ágelrendezés, stb.)

Növények szállítása:

Minden megrendelt növényt egyesével, a lehető legkörültekintőbben, biztonságosan csomagolunk, azonban a szállítás során még ennek ellenére is bekövetkezhetnek apróbb sérülések, kismértékű levél- vagy virághullás.
Élő áruról lévén szó, kérjük kézbesítést követően a lehető leghamarabb bontsák azt ki.

Ápolás:

Abban az esetben, ha a megrendelt növény a szállítást követően nem megfelelően kerül gondozásra és ebből kifolyólag károsodik, elpusztul, felelősséget sajnos nem tudunk vállalni.

Vásárlástól való elállás élő növény vásárlása esetén:

Az általános 14 napos elállás lehetősége élő növényekre nem vonatkozik. Vásárlástól való elállásra, visszaküldésre nincs lehetőség. (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5c pontja)

 

Kérjük fentiek figyelembevételét növény rendelése során!

Cart
Your cart is currently empty.