Üzlet

Legyezővirág ( Scaevola )

1390 Ft

Balkonládákba, kosarakba egyaránt mutatós apró kis virágaival, jól tűri a napsütést.

12-es cserépben.

Cikkszám: legyezővirág Kategória:

Leírás

A Surdiva egy Scaevola hibrid. Az egyik leginkább hőtűrő balkon növény, kezelhető növekedéssel és kevés karbantartással. A Surdiva domborodó, félig lefutó habitusú, és jellegzetes legyező alakú virágokat hoz rövid végtüskéken. Ezek a növények szárazságtűrők. A forró nyarak igazi túlélője

További információk

Tömeg 1 kg
Méretek 30 × 30 × 30 cm

Esős időben, ha a talajt elegendő  víz éri nem kell külön locsolni, ugyanis érzékeny a pangó vízre, és a túlöntözésre. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy elhanyagolhatjuk. Rendszeres tápoldatozás mellet bőségesen virágzik egészen a fagyok beálltáig.

Az aktuális napi készletünkről kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken.
A növény elérhetősége a virágzása és a készlet függvényében változik.

Képek-eltérések:

A növények feltüntetett képei illusztrációk. Mivel minden növény más és más ezért előfordulhatnak minimális eltérések a képeken szereplő növények és az átvett növények között. (Pl.: színárnyalat, ágelrendezés, stb.)

Növények szállítása:

Minden megrendelt növényt egyesével, a lehető legkörültekintőbben, biztonságosan csomagolunk, azonban a szállítás során még ennek ellenére is bekövetkezhetnek apróbb sérülések, kismértékű levél- vagy virághullás.
Élő áruról lévén szó, kérjük kézbesítést követően a lehető leghamarabb bontsák azt ki.

Ápolás:

Abban az esetben, ha a megrendelt növény a szállítást követően nem megfelelően kerül gondozásra és ebből kifolyólag károsodik, elpusztul, felelősséget sajnos nem tudunk vállalni.

Vásárlástól való elállás élő növény vásárlása esetén:

Az általános 14 napos elállás lehetősége élő növényekre nem vonatkozik. Vásárlástól való elállásra, visszaküldésre nincs lehetőség. (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5c pontja)

 

Kérjük fentiek figyelembevételét növény rendelése során!

Cart
Your cart is currently empty.