Üzlet

Záporvirág ( Gazania )

690 Ft

10-es cserépben. Egynyári növény mivel tavasztól-őszig tart a szezonja, ezért havonta eltérő a növények magassága, évszaktól függően, 10-30cm magasra nő meg. Bokros növekedésű

Cikkszám: gazania-01 Kategória:

Leírás

Legtöbben napvirágként ismerik, mivel csak a napon nyílik ki. A fehértől a sárgán keresztül a pirosig sok színben nyílnak
nagyon mutatós virágai. Levelei tőlevélrózsát alkotnak, hosszú lándzsásak, ép szélűek vagy szabdaltak. Virágai margarétaszerű fészekvirágzatban nyílnak, a csöves virágok sárgásak, a nyelves virágok színe lehet fehér, rózsaszín, sárga, narancssárga, piros vagy több színből cirmos. A virágok csak derült, napos időben nyílnak ki, felhős időben gyorsan bezárulnak. Májustól a fagyokig hozza rendkívül dekoratív virágait.

 

Napos, meleg helyre érdemes ültetnünk ahhoz, hogy egész
nyáron virágozzon. Víz és tápanyag igénye közepes, inkább
szárazság tűrő, a túlöntözését kerüljük

Az aktuális napi készletünkről kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken.
A növény elérhetősége a virágzása és a készlet függvényében változik.

Képek-eltérések:

A növények feltüntetett képei illusztrációk. Mivel minden növény más és más ezért előfordulhatnak minimális eltérések a képeken szereplő növények és az átvett növények között. (Pl.: színárnyalat, ágelrendezés, stb.)

Növények szállítása:

Minden megrendelt növényt egyesével, a lehető legkörültekintőbben, biztonságosan csomagolunk, azonban a szállítás során még ennek ellenére is bekövetkezhetnek apróbb sérülések, kismértékű levél- vagy virághullás.
Élő áruról lévén szó, kérjük kézbesítést követően a lehető leghamarabb bontsák azt ki.

Ápolás:

Abban az esetben, ha a megrendelt növény a szállítást követően nem megfelelően kerül gondozásra és ebből kifolyólag károsodik, elpusztul, felelősséget sajnos nem tudunk vállalni.

Vásárlástól való elállás élő növény vásárlása esetén:

Az általános 14 napos elállás lehetősége élő növényekre nem vonatkozik. Vásárlástól való elállásra, visszaküldésre nincs lehetőség. (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5c pontja)

 

Kérjük fentiek figyelembevételét növény rendelése során!

Cart
Your cart is currently empty.