Üzlet

TV paprika palánta

390 Ft

Fehér tölteni való paprika palánta. Jelenleg kb 30cm-es paprika palánta

Cikkszám: tv_paprika Kategória:

Leírás

Édes Tv paprika palánta Nagyon egészséges , mert sok C-vitamintartalmaz, ezen kívül A- és B-vitaminokat is tartalmaz. Sokféleképpen felhasználható: nevéből adódóan ideális töltött paprikához, lecsónak, vagy vajas kenyérrel nyersen fogyasztva. A sárga héjú tv paprika jellegzetesen magyar zöldség. Savanyítva az egyik legfontosabb téli vitaminforrásunk.

További információk

Tömeg 1 kg
Méretek 15 × 15 × 30 cm

Szüksége van a megfelelő mennyiségű, és rendszeres öntözésre, ugyanakkor a túlzott locsolást nehezen viseli, eldobja virágait, és lepotyognak a termései, ezért kis adagokban öntözzük. A paprikának nagy a hő- és fényigénye, ezért legalább napi 6 órában kapjanak napsütést a növények. A sorokat úgy alakítsuk, hogy a sortáv 30-50cm a tőtáv pedig 15-30 cm.

Az aktuális napi készletünkről kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken.
A növény elérhetősége a virágzása és a készlet függvényében változik.

Képek-eltérések:

A növények feltüntetett képei illusztrációk. Mivel minden növény más és más ezért előfordulhatnak minimális eltérések a képeken szereplő növények és az átvett növények között. (Pl.: színárnyalat, ágelrendezés, stb.)

Növények szállítása:

Minden megrendelt növényt egyesével, a lehető legkörültekintőbben, biztonságosan csomagolunk, azonban a szállítás során még ennek ellenére is bekövetkezhetnek apróbb sérülések, kismértékű levél- vagy virághullás.
Élő áruról lévén szó, kérjük kézbesítést követően a lehető leghamarabb bontsák azt ki.

Ápolás:

Abban az esetben, ha a megrendelt növény a szállítást követően nem megfelelően kerül gondozásra és ebből kifolyólag károsodik, elpusztul, felelősséget sajnos nem tudunk vállalni.

Vásárlástól való elállás élő növény vásárlása esetén:

Az általános 14 napos elállás lehetősége élő növényekre nem vonatkozik. Vásárlástól való elállásra, visszaküldésre nincs lehetőség. (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5c pontja)

 

Kérjük fentiek figyelembevételét növény rendelése során!

Cart
Your cart is currently empty.