Üzlet

Japán Varjúháj ( Sedum cauticola ‘Lidakense’ )

Sziklakerti évelő növény, 12-es cserépben.

Leírás

Varjúhájak egyik  fajtája. Könnyen legyökerezik, ezért jó talajtakaró, alacsony évelő. Rendkívül szárazságtűrő pozsgás növény, amely húsos leveleiben tárolja el a szükséges vízmennyiséget. Levelei kerekdedek, kékes-zöldek,ősszel csillagokra emlékeztető apró magentás színű virágokat hoz.

Ajánlott sziklakertekbe, talajtakaróként, de akár sírokra is.

Magassága Kb: 10 cm

Jó vízáteresztő, laza talajt, napfényes helyet kedvel. Jó szárazságtűrő.

Könnyen tartható szárazságtűrő évelő növény. Bármilyen talajban szépen fejlődik, bár arra figyeljünk oda, hogy a talaj vízelvezető képessége jó legyen , mert a pangó víz árt a növény gyökérzetének. A sok víz tőrothadáshoz vezethet, különösen a téli időszakban.

Virágzás után érdemes egy kicsit visszavágni.

Az aktuális napi készletünkről kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken.
A növény elérhetősége a virágzása és a készlet függvényében változik.

Képek-eltérések:

A növények feltüntetett képei illusztrációk. Mivel minden növény más és más ezért előfordulhatnak minimális eltérések a képeken szereplő növények és az átvett növények között. (Pl.: színárnyalat, ágelrendezés, stb.)

Növények szállítása:

Minden megrendelt növényt egyesével, a lehető legkörültekintőbben, biztonságosan csomagolunk, azonban a szállítás során még ennek ellenére is bekövetkezhetnek apróbb sérülések, kismértékű levél- vagy virághullás.
Élő áruról lévén szó, kérjük kézbesítést követően a lehető leghamarabb bontsák azt ki.

Ápolás:

Abban az esetben, ha a megrendelt növény a szállítást követően nem megfelelően kerül gondozásra és ebből kifolyólag károsodik, elpusztul, felelősséget sajnos nem tudunk vállalni.

Vásárlástól való elállás élő növény vásárlása esetén:

Az általános 14 napos elállás lehetősége élő növényekre nem vonatkozik. Vásárlástól való elállásra, visszaküldésre nincs lehetőség. (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5c pontja)

 

Kérjük fentiek figyelembevételét növény rendelése során!

Cart
Your cart is currently empty.