Üzlet

Futó, fél-futó Petúnia (Petunia)

750 Ft

12-es cserépben. A petúnia az egyik legnépszerűbb virágunk, nagyon sok fajta van belőle az apró virágú minitől kezdve a futópetúniáig.

Cikkszám: futo-petunia Kategóriák: ,

Leírás

Hajtásai 20-60cm hosszan csüngenek le. Az egynyári növényeknek – mivel tavasztól-őszig tart a szezonja – ezért havonta eltérő a növények magassága, évszaktól függően.
Levelei zöldek, tojásdadok, molyhos szőrösek, jellegzetesen ragacsos tapintásúak.

Bimbója csavarodott, kinyílva tölcsér alakú, közép nagy vagy nagy méretű. A virágok lehetnek egy vagy többszínűek, egyszerűek vagy teltek. A leggyakoribb színek a fehér különböző árnyalatai, a rózsaszín, a lazac szín, a piros,a levendulakék,a lila és a bordó. A virágok nagy tömegben nyílnak májustól egészen a fagyokig.

 

További információk

Szín

Lila

Napos, széltől védett helyre balkonládába, teraszedénybe vagy szabadföldi virágágyakba is ültethető. Jó minőségű és vízgazdálkodású, tápanyag dús virágföldet kedvel. Az elszáradt virágtölcséreket folyamatosan le kell szedegetni a növényről, mivel ezzel további virágzásra serkenthetjük.

Az aktuális napi készletünkről kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken.
A növény elérhetősége a virágzása és a készlet függvényében változik.

Képek-eltérések:

A növények feltüntetett képei illusztrációk. Mivel minden növény más és más ezért előfordulhatnak minimális eltérések a képeken szereplő növények és az átvett növények között. (Pl.: színárnyalat, ágelrendezés, stb.)

Növények szállítása:

Minden megrendelt növényt egyesével, a lehető legkörültekintőbben, biztonságosan csomagolunk, azonban a szállítás során még ennek ellenére is bekövetkezhetnek apróbb sérülések, kismértékű levél- vagy virághullás.
Élő áruról lévén szó, kérjük kézbesítést követően a lehető leghamarabb bontsák azt ki.

Ápolás:

Abban az esetben, ha a megrendelt növény a szállítást követően nem megfelelően kerül gondozásra és ebből kifolyólag károsodik, elpusztul, felelősséget sajnos nem tudunk vállalni.

Vásárlástól való elállás élő növény vásárlása esetén:

Az általános 14 napos elállás lehetősége élő növényekre nem vonatkozik. Vásárlástól való elállásra, visszaküldésre nincs lehetőség. (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5c pontja)

 

Kérjük fentiek figyelembevételét növény rendelése során!

Cart
Your cart is currently empty.