Üzlet

Petúnia (álló) (Petunia)

390 Ft

9-es cserépben.
Dísze lehet kertjének és balkonra is kiválóan alkalmas. Extra színek.

Cikkszám: álló-petunia Kategória:

Leírás

Bokros habitusú, kissé elfekvő vagy felemelkedő szárú.
Kifejlett magasság fajtától függőn 30-50cm. Az egynyári növényeknek – mivel tavasztól-őszig tart a szezonja – ezért havonta eltérő a növények magassága, évszaktól függően.

Levelei zöldek, tojásdadok, molyhos szőrösek, jellegzetesen ragacsos tapintásúak.
A virágok bimbója csavarodott, kinyílva tölcsér alakú, közép nagy vagy nagy méretű. A virágok lehetnek egy vagy többszínűek, egyszerűek vagy teltek. A leggyakoribb színek a fehér különböző árnyalatai, a rózsaszín, a lazac szín, a piros, a levendulakék, a lila és a bordó. A virágok nagy tömegben nyílnak májustól egészen a fagyokig. Sok fajtája illatos virágokat hoz.

Az egynyári növények fajtáinak bő színválasztéka miatt a készleten lévő színek naponta változnak.

Az aktuális napi készletünkről kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken.
A növény elérhetősége a virágzása és a készlet függvényében változik.

Az egynyári növények vízigényes és sérülékeny növények. A hónapokig tartó folyamatos virágzás rendszeres – akár napi többszöri – öntözést igényel. A rendszeres virágzás érdekében hetente tápoldatozás szükséges. Az egynyári növények folyamatos tisztításra szorulnak, elvirágzott virágaik miatt.

Ültetési idő: A cserepes kiszerelésű egynyári növények – időjárástól függően – április közepétől nyár közepéig ültethetőek, napi öntözés mellett. Az egynyári növények fagyérzékenyek.

Az aktuális napi készletünkről kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken.
A növény elérhetősége a virágzása és a készlet függvényében változik.

Képek-eltérések:

A növények feltüntetett képei illusztrációk. Mivel minden növény más és más ezért előfordulhatnak minimális eltérések a képeken szereplő növények és az átvett növények között. (Pl.: színárnyalat, ágelrendezés, stb.)

Növények szállítása:

Minden megrendelt növényt egyesével, a lehető legkörültekintőbben, biztonságosan csomagolunk, azonban a szállítás során még ennek ellenére is bekövetkezhetnek apróbb sérülések, kismértékű levél- vagy virághullás.
Élő áruról lévén szó, kérjük kézbesítést követően a lehető leghamarabb bontsák azt ki.

Ápolás:

Abban az esetben, ha a megrendelt növény a szállítást követően nem megfelelően kerül gondozásra és ebből kifolyólag károsodik, elpusztul, felelősséget sajnos nem tudunk vállalni.

Vásárlástól való elállás élő növény vásárlása esetén:

Az általános 14 napos elállás lehetősége élő növényekre nem vonatkozik. Vásárlástól való elállásra, visszaküldésre nincs lehetőség. (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5c pontja)

 

Kérjük fentiek figyelembevételét növény rendelése során!

Cart
Your cart is currently empty.