Üzlet

Molyhos madárhúr

1190 Ft

Sziklakertbe, szegélyek mellé egyaránt alkalmas.

Leírás

A molyhos madárhúr (Cerastium tomentosum) a szegfűfélék (Caryophyllaceae) családjába tartozó növényfaj. Örökzöld dísznövény. Gyorsan terjed, ezért kiváló talajtakró. Májustól hozza fehér virágait. Jó szárazságtűrő. Napos helyet és jó vízelvezetésű talajt igényel. Nem kell öntözni.

Napos helyet és jó vízelvezetésű talajt igényel. Nem kell öntözni.

Az aktuális napi készletünkről kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken.
A növény elérhetősége a virágzása és a készlet függvényében változik.

Képek-eltérések:

A növények feltüntetett képei illusztrációk. Mivel minden növény más és más ezért előfordulhatnak minimális eltérések a képeken szereplő növények és az átvett növények között. (Pl.: színárnyalat, ágelrendezés, stb.)

Növények szállítása:

Minden megrendelt növényt egyesével, a lehető legkörültekintőbben, biztonságosan csomagolunk, azonban a szállítás során még ennek ellenére is bekövetkezhetnek apróbb sérülések, kismértékű levél- vagy virághullás.
Élő áruról lévén szó, kérjük kézbesítést követően a lehető leghamarabb bontsák azt ki.

Ápolás:

Abban az esetben, ha a megrendelt növény a szállítást követően nem megfelelően kerül gondozásra és ebből kifolyólag károsodik, elpusztul, felelősséget sajnos nem tudunk vállalni.

Vásárlástól való elállás élő növény vásárlása esetén:

Az általános 14 napos elállás lehetősége élő növényekre nem vonatkozik. Vásárlástól való elállásra, visszaküldésre nincs lehetőség. (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5c pontja)

 

Kérjük fentiek figyelembevételét növény rendelése során!

Cart
Your cart is currently empty.