Üzlet

Istálló trágya Mabaco

1190 Ft

Növényeink számára optimális tápanyag utánpótlást tesz lehetővé. Nincs túladagolás, így a MABAKO Istálló trágya nem okozhatja a növények kiégését.

Törlés
Cikkszám: marhatrágya Kategória:

Leírás

Biológiailag aktív trágya különböző haszonállatok istállótrágyájából. Vegyi adalékok nélkül készülnek.

Érjen el ön is kimagasló eredményeket kertjében.

Ez egy tápanyagokban gazdag, univerzálisan felhasználható istállótrágya minden ültetés alapvető kelléke! Legyen szó dísznövényekről, zöldségekről, cserjékről, vagy éppen facsemetékről, a friss telepítés meghálálja, ha tápanyagban gazdag, a gyors növekedést elősegítő közegbe kerül!

A Mabako istállótrágya a természetes komposztáló folyamatoknak köszönhetően szagmentesen kerül csomagolásra, használata nem jár kellemetlenségekkel, földszerű, laza állagának köszönhetően pedig egyszerűen adagolható!

20 l-es és 50l-es kiszerelésben

A méretei és súlya miatt, csak személyes átvétellel lehetséges rendelni.

 

További információk

Tömeg 20 kg
Méretek 35 × 20 × 10 cm
Méret

20 L-es, 50 L-es

Az aktuális napi készletünkről kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken.
A növény elérhetősége a virágzása és a készlet függvényében változik.

Képek-eltérések:

A növények feltüntetett képei illusztrációk. Mivel minden növény más és más ezért előfordulhatnak minimális eltérések a képeken szereplő növények és az átvett növények között. (Pl.: színárnyalat, ágelrendezés, stb.)

Növények szállítása:

Minden megrendelt növényt egyesével, a lehető legkörültekintőbben, biztonságosan csomagolunk, azonban a szállítás során még ennek ellenére is bekövetkezhetnek apróbb sérülések, kismértékű levél- vagy virághullás.
Élő áruról lévén szó, kérjük kézbesítést követően a lehető leghamarabb bontsák azt ki.

Ápolás:

Abban az esetben, ha a megrendelt növény a szállítást követően nem megfelelően kerül gondozásra és ebből kifolyólag károsodik, elpusztul, felelősséget sajnos nem tudunk vállalni.

Vásárlástól való elállás élő növény vásárlása esetén:

Az általános 14 napos elállás lehetősége élő növényekre nem vonatkozik. Vásárlástól való elállásra, visszaküldésre nincs lehetőség. (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5c pontja)

 

Kérjük fentiek figyelembevételét növény rendelése során!

Cart
Your cart is currently empty.