Üzlet

Kézi permetező RURIS RS800

8990 Ft

Kézi permetezőgép

1 készleten

Cikkszám: RS800 Kategória:

Leírás

Tartozékkal van felszerelve, amelyek a gyümölcstermesztésben és a kártevőirtó iparban történő különböző növényvédelmi alkalmazásokhoz használhatók, a nyomás kialakítására ergonomikus fogantyúval van ellátva, tartályának anyaga lehetővé teszi a felhasználók számára számos, erős korróziós együtthatóval rendelkező anyag használatát is a pontos munkanyomás fenntartása érdekében fel van szerelve egy munkanyomásmérővel, a kívánt munkanyomáshoz és a nyomócsövek védelme érdekében

Tartály térfogata 8 l
Üzemi nyomás 0.2-0.3 Mpa
Szórószár Fém
Szíjak Strapabíró
Súly 1.5 kg

További információk

Tömeg 2 kg

Az aktuális napi készletünkről kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken.
A növény elérhetősége a virágzása és a készlet függvényében változik.

Képek-eltérések:

A növények feltüntetett képei illusztrációk. Mivel minden növény más és más ezért előfordulhatnak minimális eltérések a képeken szereplő növények és az átvett növények között. (Pl.: színárnyalat, ágelrendezés, stb.)

Növények szállítása:

Minden megrendelt növényt egyesével, a lehető legkörültekintőbben, biztonságosan csomagolunk, azonban a szállítás során még ennek ellenére is bekövetkezhetnek apróbb sérülések, kismértékű levél- vagy virághullás.
Élő áruról lévén szó, kérjük kézbesítést követően a lehető leghamarabb bontsák azt ki.

Ápolás:

Abban az esetben, ha a megrendelt növény a szállítást követően nem megfelelően kerül gondozásra és ebből kifolyólag károsodik, elpusztul, felelősséget sajnos nem tudunk vállalni.

Vásárlástól való elállás élő növény vásárlása esetén:

Az általános 14 napos elállás lehetősége élő növényekre nem vonatkozik. Vásárlástól való elállásra, visszaküldésre nincs lehetőség. (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5c pontja)

 

Kérjük fentiek figyelembevételét növény rendelése során!

Cart
Your cart is currently empty.