Üzlet

Kerti szegfű mini ( Dianthus )

590 Ft

Szemet gyönyörködtető, erős illatú kedvelt évelő.

Cikkszám: szegfű-1 Kategória:

Leírás

Nagyon kedvelt és változatos megjelenésű alacsony vagy közepes termetű dísznövény,mutatós virágok a szár végén nyílnak, melyet vékony, fűszerű, szürkészöld, vagy kékeszöld levelek díszítenek.

További információk

Tömeg 1 kg
Méretek 30 × 30 × 30 cm
Szín

Bordó cirmos, Rózsaszín cirmos, Sötét rózsaszín, Világos rózsaszín

Méret

Kicsi, Nagy

Átlagos vízigényű növény, rendszeres, de mérsékelt öntözést igényel. Ha  túlöntözzük, az a gyökérzet rothadásához és a növény elpusztulásához vezet.

Az aktuális napi készletünkről kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken.
A növény elérhetősége a virágzása és a készlet függvényében változik.

Képek-eltérések:

A növények feltüntetett képei illusztrációk. Mivel minden növény más és más ezért előfordulhatnak minimális eltérések a képeken szereplő növények és az átvett növények között. (Pl.: színárnyalat, ágelrendezés, stb.)

Növények szállítása:

Minden megrendelt növényt egyesével, a lehető legkörültekintőbben, biztonságosan csomagolunk, azonban a szállítás során még ennek ellenére is bekövetkezhetnek apróbb sérülések, kismértékű levél- vagy virághullás.
Élő áruról lévén szó, kérjük kézbesítést követően a lehető leghamarabb bontsák azt ki.

Ápolás:

Abban az esetben, ha a megrendelt növény a szállítást követően nem megfelelően kerül gondozásra és ebből kifolyólag károsodik, elpusztul, felelősséget sajnos nem tudunk vállalni.

Vásárlástól való elállás élő növény vásárlása esetén:

Az általános 14 napos elállás lehetősége élő növényekre nem vonatkozik. Vásárlástól való elállásra, visszaküldésre nincs lehetőség. (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5c pontja)

 

Kérjük fentiek figyelembevételét növény rendelése során!

Cart
Your cart is currently empty.