Üzlet

20.2% OFF

Futó muskátli (Pelargonium peltatum)

790 Ft

A futómuskátli (Pelargonium peltatum) kedvelt és népszerű dísznövény. Virágzuhatagai csodálatosak, szép látványt nyújthatnak bármelyik erkélyen vagy ablakban és a gondozása sem túl bonyolult.

Cikkszám: futó muskatli-01 Kategóriák: ,

Leírás

A futómuskátli virágai kis csoportokban fejlődnek, tavasztól kora őszig folyamatosan virágoznak. Lehetnek lágy pasztellszínűek, fehérek, mályvák éppúgy, mint rikító rózsaszínek és pirosak.

Többségük gyors növekedésű, évente akár 20-25 cm-t is nőhetnek, méretük elérheti akár a másfél métert is. A mini változatai viszont meglehetősen lassan nőnek, több év alatt sem növekednek 20 cm-nél többet. A növények hajtásai és szárai vékonyak, gyengék, többnyire sérülékenyek és könnyen törnek. Emiatt és a virágzuhatag súlya miatt rendszerint elfekvő vagy csüngő növény.

 

Nem túl igényes növény, de ha gondoskodunk róla, még gyönyörűbben hozza majd virágait. A napos, meleg helyet kedveli, a legjobb, ha délkeleti, délnyugati vagy déli fekvésű helyen neveljük.

Az aktuális napi készletünkről kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken.
A növény elérhetősége a virágzása és a készlet függvényében változik.

Képek-eltérések:

A növények feltüntetett képei illusztrációk. Mivel minden növény más és más ezért előfordulhatnak minimális eltérések a képeken szereplő növények és az átvett növények között. (Pl.: színárnyalat, ágelrendezés, stb.)

Növények szállítása:

Minden megrendelt növényt egyesével, a lehető legkörültekintőbben, biztonságosan csomagolunk, azonban a szállítás során még ennek ellenére is bekövetkezhetnek apróbb sérülések, kismértékű levél- vagy virághullás.
Élő áruról lévén szó, kérjük kézbesítést követően a lehető leghamarabb bontsák azt ki.

Ápolás:

Abban az esetben, ha a megrendelt növény a szállítást követően nem megfelelően kerül gondozásra és ebből kifolyólag károsodik, elpusztul, felelősséget sajnos nem tudunk vállalni.

Vásárlástól való elállás élő növény vásárlása esetén:

Az általános 14 napos elállás lehetősége élő növényekre nem vonatkozik. Vásárlástól való elállásra, visszaküldésre nincs lehetőség. (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5c pontja)

 

Kérjük fentiek figyelembevételét növény rendelése során!

Cart
Your cart is currently empty.