Üzlet

Fukszia ( Fuchsia ) álló

1490 Ft

12-es cserépben, vegyes színekben

Cikkszám: fukszia Kategória:

Leírás

Krisztus vércseppje néven is ismert (Fuchsia) Dél-Amerika nyugati partvidékén őshonos évelő dísznövény, amely különleges, akár két színben is játszó, érdekes formájú virágaival hódít. Hazánkban teleltetést igényel.

Virágai lefele csüngőek, fehér-lila, fehér, rózsaszín-lila, rózsaszín változatban jelennek meg.

Árnyékos, kissé nyirkos környezetet biztosítsunk neki így , akár egész nyáron díszít.

Ajánlott teraszokra, balkonokra.

További információk

Tömeg 1 kg
Méretek 35 × 20 × 40 cm

Víz, pára és tápanyagigényes növény, ezért gondoskodni kell rendszeres öntözésről, valamint tápanyag utánpótlásról is, jó, ha eleve tápanyag dús talajba ültetjük. Tűző napot, és a túlzott meleget nem kedveli, ezért bátran választhatjuk helyéül a kert egy árnyékosabb szegletét.

A teleltethetjük világos, és sötét helyen is egyaránt. Sötét helyen viszont, ledobja leveleit növényünk, de ettől nem kell megijedni, természetes folyamat.

Ha világos helyen telel a növényünk,  akkor kb. 10-12fokos hőmérsékletet, míg ha sötétben, nagyjából 7fokos hőmérsékletet igényel. A teleltetés alatt elég, csak mértékkel öntözni, tápoldatozása elhagyható.

Tavasszal , keressünk a növényszámára világosabb helyet , de ne a tűző napon. Vágjuk vissza hajtásait a feléig, és kezdjük el újra rendszeresen öntözni.

Ha szükséges ilyenkor átültethetjük

Az aktuális napi készletünkről kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken.
A növény elérhetősége a virágzása és a készlet függvényében változik.

Képek-eltérések:

A növények feltüntetett képei illusztrációk. Mivel minden növény más és más ezért előfordulhatnak minimális eltérések a képeken szereplő növények és az átvett növények között. (Pl.: színárnyalat, ágelrendezés, stb.)

Növények szállítása:

Minden megrendelt növényt egyesével, a lehető legkörültekintőbben, biztonságosan csomagolunk, azonban a szállítás során még ennek ellenére is bekövetkezhetnek apróbb sérülések, kismértékű levél- vagy virághullás.
Élő áruról lévén szó, kérjük kézbesítést követően a lehető leghamarabb bontsák azt ki.

Ápolás:

Abban az esetben, ha a megrendelt növény a szállítást követően nem megfelelően kerül gondozásra és ebből kifolyólag károsodik, elpusztul, felelősséget sajnos nem tudunk vállalni.

Vásárlástól való elállás élő növény vásárlása esetén:

Az általános 14 napos elállás lehetősége élő növényekre nem vonatkozik. Vásárlástól való elállásra, visszaküldésre nincs lehetőség. (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5c pontja)

 

Kérjük fentiek figyelembevételét növény rendelése során!

Cart
Your cart is currently empty.