Üzlet

Fekete szem

3500 Ft

Népszerű, évelő kúszónövényt, fagyérzékenysége miatt, jellemzően egynyári dísznövényként neveljük Magyarországon.

Cikkszám: feketeszem Kategóriák: , ,

Leírás

Ültethetjük függő cserépbe, de könnyedén felfuttathatjuk voltaképp bármilyen, masszív támasztékra. Szív alakú levelei mellett fehér, sárga, narancssárga és piros színű virágaival díszít. Virágzására nyáron és ősz elején számíthatunk. A virágok közepén egy fekete pont található ezért is hívják fekete szemnek.

 

 

További információk

Tömeg 2 kg
Méretek 50 × 30 × 50 cm

Meleg és fényigényes dísznövény,a szeles helyeket, nehezen viseli, ezért szélvédett helyet biztosítsunk számára az optimális fejlődés érdekében. A nyári erős, tűző napra érzékeny, ezt vegyük figyelembe, amikor helyét kiválasztunk. Földjét rendszeres, de mértékletes öntözéssel tartsuk egyenletesen nedvesen. A gyakori tápoldatozást, folyamatos virágzással hálálja meg.

Támasztékot igényel.

Fagyérzékeny növény, a téli fagyokat nem bírja.

Ha mégis megpróbáljuk átteleltetni, akkor 10-15 fok körüli helyiségben tartsuk. Időközönként öntözzük.

Az aktuális napi készletünkről kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken.
A növény elérhetősége a virágzása és a készlet függvényében változik.

Képek-eltérések:

A növények feltüntetett képei illusztrációk. Mivel minden növény más és más ezért előfordulhatnak minimális eltérések a képeken szereplő növények és az átvett növények között. (Pl.: színárnyalat, ágelrendezés, stb.)

Növények szállítása:

Minden megrendelt növényt egyesével, a lehető legkörültekintőbben, biztonságosan csomagolunk, azonban a szállítás során még ennek ellenére is bekövetkezhetnek apróbb sérülések, kismértékű levél- vagy virághullás.
Élő áruról lévén szó, kérjük kézbesítést követően a lehető leghamarabb bontsák azt ki.

Ápolás:

Abban az esetben, ha a megrendelt növény a szállítást követően nem megfelelően kerül gondozásra és ebből kifolyólag károsodik, elpusztul, felelősséget sajnos nem tudunk vállalni.

Vásárlástól való elállás élő növény vásárlása esetén:

Az általános 14 napos elállás lehetősége élő növényekre nem vonatkozik. Vásárlástól való elállásra, visszaküldésre nincs lehetőség. (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5c pontja)

 

Kérjük fentiek figyelembevételét növény rendelése során!

Cart
Your cart is currently empty.