Üzlet

Klematisz ( Clematis ‘Hagley Hybrid’)

4990 Ft

Kategória:

Leírás

Fás szárú, lombhullató kúszónövény. Csavarodó, kúszó hajtásaival akár 3-4 méter magasra is felkapaszkodhat. 8 cm átmérőjű, rózsaszín virágok borítják. Virágaik kisebbek, egyszerűek vagy duplák, bókoló vagy harang alakúak. Júniustól szeptemberig virágzik. Levélzetük akár az első fagyok beköszöntéig is zölden díszlenek. A napos helyeket szeretik, és elviselik a szárazabb körülményeket is.

A klemátiszok: erős metszést igényelnek, ezt február-március tájékán kell elvégezni, 30-50 cm magasságban a talaj felett.

Mivel kúszó növény ezért mindenképpen támasztékot, futtatót kell biztosítani számára.

 

Az aktuális napi készletünkről kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken.
A növény elérhetősége a virágzása és a készlet függvényében változik.

Képek-eltérések:

A növények feltüntetett képei illusztrációk. Mivel minden növény más és más ezért előfordulhatnak minimális eltérések a képeken szereplő növények és az átvett növények között. (Pl.: színárnyalat, ágelrendezés, stb.)

Növények szállítása:

Minden megrendelt növényt egyesével, a lehető legkörültekintőbben, biztonságosan csomagolunk, azonban a szállítás során még ennek ellenére is bekövetkezhetnek apróbb sérülések, kismértékű levél- vagy virághullás.
Élő áruról lévén szó, kérjük kézbesítést követően a lehető leghamarabb bontsák azt ki.

Ápolás:

Abban az esetben, ha a megrendelt növény a szállítást követően nem megfelelően kerül gondozásra és ebből kifolyólag károsodik, elpusztul, felelősséget sajnos nem tudunk vállalni.

Vásárlástól való elállás élő növény vásárlása esetén:

Az általános 14 napos elállás lehetősége élő növényekre nem vonatkozik. Vásárlástól való elállásra, visszaküldésre nincs lehetőség. (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5c pontja)

 

Kérjük fentiek figyelembevételét növény rendelése során!

Cart
Your cart is currently empty.