Üzlet

Begónia, (Begonia semperflorens)

390 Ft

10-es cserépben.
A mindig nyíló begónia, kerti begónia vagy más néven szőlővirág (Begonia semperflorens) alacsony növésű, egynyári növény. Ültethetjük balkonládába, kőedénybe és virágágyásba is.

Leírás

Magassága fajtától függően 20-40 cm. Az egynyári növényeknek – mivel tavasztól-őszig tart a szezonja – ezért havonta eltérő a növények magassága, évszaktól függően.
Leveleik lehetnek zöldek, illetve bordós színezetűek, húsosak, kerekdedek, vese alakúak, vagy aszimmetrikusak.

Virágai aprók, húsos, elkeskenyedő virágzati szár végén, valamivel a levélzet szintje fölött jelennek meg. A virágok színe lehet fehér, rózsaszín vagy piros. Különösen szép kontrasztot adnak a virágok a bordós, barnás lombbal. Rendszeres öntözés és tápanyag utánpótlás mellett megbízhatóan és bőven virágzik akár a fagyokig, novemberig, decemberig is. Az egynyári növények fajtáinak bő színválasztéka miatt a készleten lévő színek naponta változnak. Önnel egyeztetve igyekszünk biztosítani a legmegfelelőbb színeket. Az aktuális napi készletünkről kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken.

További információk

Szín

Sötétlevelű fehér, Sötétlevelű piros, Sötétlevelű rózsaszín, Zöldlevelű fehér, Zöldlevelű piros, Zöldlevelű rózsaszín

Napos, világos és félárnyékos helyen is jól érzi magát, de a tartós forróságot rosszul tűri. Ideális számára a laza, tőzeges talaj.

Közepesen vízigényes, forró nyarakon fontos rendszeresen locsolni. Az elnyílt virágokat távolítsuk el a növényről, más teendőnk nincs is vele.

Az aktuális napi készletünkről kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken.
A növény elérhetősége a virágzása és a készlet függvényében változik.

Képek-eltérések:

A növények feltüntetett képei illusztrációk. Mivel minden növény más és más ezért előfordulhatnak minimális eltérések a képeken szereplő növények és az átvett növények között. (Pl.: színárnyalat, ágelrendezés, stb.)

Növények szállítása:

Minden megrendelt növényt egyesével, a lehető legkörültekintőbben, biztonságosan csomagolunk, azonban a szállítás során még ennek ellenére is bekövetkezhetnek apróbb sérülések, kismértékű levél- vagy virághullás.
Élő áruról lévén szó, kérjük kézbesítést követően a lehető leghamarabb bontsák azt ki.

Ápolás:

Abban az esetben, ha a megrendelt növény a szállítást követően nem megfelelően kerül gondozásra és ebből kifolyólag károsodik, elpusztul, felelősséget sajnos nem tudunk vállalni.

Vásárlástól való elállás élő növény vásárlása esetén:

Az általános 14 napos elállás lehetősége élő növényekre nem vonatkozik. Vásárlástól való elállásra, visszaküldésre nincs lehetőség. (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5c pontja)

 

Kérjük fentiek figyelembevételét növény rendelése során!

Cart
Your cart is currently empty.