Üzlet

Bazsarózsa ( lágyszárú )

3750 Ft

A lágyszárú bazsarózsák rendkívül hosszú élettartamú, hamar és dúsan virágzó évelők.

Kategória:

Leírás

Évről évre egyre erőteljesebb  nagyobb bokrot képez, amelyen látványos virágok fejlődnek. Virágzása május végén kezdődik, amely hosszan tart. Levélzete tél előtt besárgul és elhal , késő ősszel a növény visszahúzódik.

 

Napos félárnyékos helyet keressünk neki, tápdús, jó vízáteresztésű talajt igényel, de elviseli az árnyékosabb és szárazabb körülményeket is.

A szabad gyökerű példányokat ősszel a fagyok beálltáig, vagy azok elmúltával késő télen, kora tavasszal ültetheted. A konténeres, erős gyökérzettel rendelkező példányokat egész szezonban biztonsággal ültethetőek.

Az aktuális napi készletünkről kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken.
A növény elérhetősége a virágzása és a készlet függvényében változik.

Képek-eltérések:

A növények feltüntetett képei illusztrációk. Mivel minden növény más és más ezért előfordulhatnak minimális eltérések a képeken szereplő növények és az átvett növények között. (Pl.: színárnyalat, ágelrendezés, stb.)

Növények szállítása:

Minden megrendelt növényt egyesével, a lehető legkörültekintőbben, biztonságosan csomagolunk, azonban a szállítás során még ennek ellenére is bekövetkezhetnek apróbb sérülések, kismértékű levél- vagy virághullás.
Élő áruról lévén szó, kérjük kézbesítést követően a lehető leghamarabb bontsák azt ki.

Ápolás:

Abban az esetben, ha a megrendelt növény a szállítást követően nem megfelelően kerül gondozásra és ebből kifolyólag károsodik, elpusztul, felelősséget sajnos nem tudunk vállalni.

Vásárlástól való elállás élő növény vásárlása esetén:

Az általános 14 napos elállás lehetősége élő növényekre nem vonatkozik. Vásárlástól való elállásra, visszaküldésre nincs lehetőség. (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5c pontja)

 

Kérjük fentiek figyelembevételét növény rendelése során!

Cart
Your cart is currently empty.