Üzlet

Balkon aranya ( Bidens )

690 Ft

9-es cserépben  Balkonokba,ampolákba kiválóan alkalmas
Az egynyári növény, tavasztól-őszig tart a szezonja, ezért havonta eltérő a növények magassága, évszaktól függően.

Cikkszám: bidens Kategóriák: ,

Leírás

Levelei zöldek, finoman szeldeltek, légiesek. A karcsú szárak végén hozza élénksárga, öt szirmú, csillag alakú virágait, melyek ideális esetben szinte beborítják az egész növényt. A virágoknak jellegzetes, édeskés illata van, ami vonzza a méheket és a pillangókat. Májustól-késő októberig díszít.

 

További információk

Tömeg 1 kg
Méretek 30 × 30 × 30 cm
Szín

Fehér, Sárga, Sötétbordó

Napos vagy félárnyékos helyen érzi jó magát. Balkonládába, teraszedénybe vagy szabadföldi virágágyakba is ültethető. Jó minőségű és vízgazdálkodású, tápanyag dús virágföldet kedvel. A nyári hőségben rendszeresen öntözni és táp-oldatozni kell, hogy jó erőben legyen és folyamatosan virágozzon. Elnyílott virágait nem kell leszedni, beavatkozás nélkül is mindig újakat hoz, teljesen öntisztuló.

Az aktuális napi készletünkről kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken.
A növény elérhetősége a virágzása és a készlet függvényében változik.

Képek-eltérések:

A növények feltüntetett képei illusztrációk. Mivel minden növény más és más ezért előfordulhatnak minimális eltérések a képeken szereplő növények és az átvett növények között. (Pl.: színárnyalat, ágelrendezés, stb.)

Növények szállítása:

Minden megrendelt növényt egyesével, a lehető legkörültekintőbben, biztonságosan csomagolunk, azonban a szállítás során még ennek ellenére is bekövetkezhetnek apróbb sérülések, kismértékű levél- vagy virághullás.
Élő áruról lévén szó, kérjük kézbesítést követően a lehető leghamarabb bontsák azt ki.

Ápolás:

Abban az esetben, ha a megrendelt növény a szállítást követően nem megfelelően kerül gondozásra és ebből kifolyólag károsodik, elpusztul, felelősséget sajnos nem tudunk vállalni.

Vásárlástól való elállás élő növény vásárlása esetén:

Az általános 14 napos elállás lehetősége élő növényekre nem vonatkozik. Vásárlástól való elállásra, visszaküldésre nincs lehetőség. (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5c pontja)

 

Kérjük fentiek figyelembevételét növény rendelése során!

Cart
Your cart is currently empty.