Üzlet

Bakopa (Sutera Cordata)

690 Ft

9-es cserépben. Csüngő habitusú, ezért érdemes ampolásként,vagy balkon növényként egyaránt.

Cikkszám: bakopa-1-1 Kategóriák: ,

Leírás

A hajtások őszre elérhetik az 1m-t is. Az egynyári növényeknek – mivel tavasztól-őszig tart a szezonja – ezért havonta eltérő a növények magassága, évszaktól függően. A levélzete fogazott szélűek, aprók, sötétzöldek.
A virágai a hajtások végein jelennek meg, öt szirmúak, 0,5-1cm átmérőjűek, szabályos kerekded szirmúak. A virágok színe lehet fehér, rózsaszín vagy halvány lila, sárga.

 

További információk

Szín

Fehér, Lila

Napos vagy félárnyékos helyre tegyük a Bakopa-val beültetett erkély ládákat és függő kosarakat. Balkonládába, teraszedénybe is ültethető. Jó minőségű és vízgazdálkodású, tápanyag dús virágföldet kedvel. Az apró virágok nem kell eltávolításával mert öntisztuló növény.

Az aktuális napi készletünkről kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken.
A növény elérhetősége a virágzása és a készlet függvényében változik.

Képek-eltérések:

A növények feltüntetett képei illusztrációk. Mivel minden növény más és más ezért előfordulhatnak minimális eltérések a képeken szereplő növények és az átvett növények között. (Pl.: színárnyalat, ágelrendezés, stb.)

Növények szállítása:

Minden megrendelt növényt egyesével, a lehető legkörültekintőbben, biztonságosan csomagolunk, azonban a szállítás során még ennek ellenére is bekövetkezhetnek apróbb sérülések, kismértékű levél- vagy virághullás.
Élő áruról lévén szó, kérjük kézbesítést követően a lehető leghamarabb bontsák azt ki.

Ápolás:

Abban az esetben, ha a megrendelt növény a szállítást követően nem megfelelően kerül gondozásra és ebből kifolyólag károsodik, elpusztul, felelősséget sajnos nem tudunk vállalni.

Vásárlástól való elállás élő növény vásárlása esetén:

Az általános 14 napos elállás lehetősége élő növényekre nem vonatkozik. Vásárlástól való elállásra, visszaküldésre nincs lehetőség. (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5c pontja)

 

Kérjük fentiek figyelembevételét növény rendelése során!

Cart
Your cart is currently empty.