Üzlet

20.2% OFF

Álló muskátli (Pelargonium)

790 Ft

A házak ablakában egész nyáron virítok, zöld levél közt piros labda vagyok.

 

Cikkszám: muskatli-01 Kategória:

Leírás

Napos meleg fekvést igényel, ezért szereti a déli, délnyugati illetve a délkeleti fekvésű helyeket. Az álló muskátli vízigénye valamivel kisebb, mint a futómuskátlié, ezért még nyáron is elég naponta egyszer megöntözni. A talajra nem különösebben érzékeny, de érdemes kimondottan a számára készült földkeverékekbe ültetni a gazdag virágzás érdekében. Az álló muskátli akárcsak a futómuskátli a nyár folyamán folyamatosan hozza virágait. Az elnyílt virágokat mindig távolítsuk el, így a növény nem a termés érlelésére, hanem újabb virágok kifejlesztésére fordítja energiáit. Az elszáradt vagy sárga leveleket törjük ki, ezáltal csökkentjük a betegségek kialakulásának esélyét. Mivel nem fagytűrő, ezért a fagyok közeledtével hűvös, világos helyre kell vinni, ahol károsodás nélkül telelhet át.

 

További információk

Tömeg 2 kg
Méretek 40 × 40 × 40 cm
Szín

Barack, Fehér, Fehér-Lila cirmos, Narancs, Piros, Rózsaszín-Lila cirmos, Sötétbordó, sötétbordó-lila cirmos

Az állómuskátli gondozása egyszerű, talán ennek is köszönhető, hogy az egyik legkedveltebb muskátli fajta. Az igénytelen növényt szokás parasztmuskátlinak vagy kerti muskátlinak is hívni. Azt azonban tudni kell, hogy kertbe kiültetni csak nyáron lehet, a teleltetéséről mindenképp gondoskodni kell.

Az aktuális napi készletünkről kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken.
A növény elérhetősége a virágzása és a készlet függvényében változik.

Képek-eltérések:

A növények feltüntetett képei illusztrációk. Mivel minden növény más és más ezért előfordulhatnak minimális eltérések a képeken szereplő növények és az átvett növények között. (Pl.: színárnyalat, ágelrendezés, stb.)

Növények szállítása:

Minden megrendelt növényt egyesével, a lehető legkörültekintőbben, biztonságosan csomagolunk, azonban a szállítás során még ennek ellenére is bekövetkezhetnek apróbb sérülések, kismértékű levél- vagy virághullás.
Élő áruról lévén szó, kérjük kézbesítést követően a lehető leghamarabb bontsák azt ki.

Ápolás:

Abban az esetben, ha a megrendelt növény a szállítást követően nem megfelelően kerül gondozásra és ebből kifolyólag károsodik, elpusztul, felelősséget sajnos nem tudunk vállalni.

Vásárlástól való elállás élő növény vásárlása esetén:

Az általános 14 napos elállás lehetősége élő növényekre nem vonatkozik. Vásárlástól való elállásra, visszaküldésre nincs lehetőség. (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5c pontja)

 

Kérjük fentiek figyelembevételét növény rendelése során!

Cart
Your cart is currently empty.